Tengerszem - Túrafelszerelés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Panasonic Eneloop 4 db 1900 mAh AA akkumulátor

cikkszám: BK-3MCCE/4BE

3 990 Ft

  • Db:

Termékjellemzők

Részletes leírás

Forradalmian új akkumulátor család, amely egyedülálló módon elégíti ki a fogyasztók igényeit és elvárásait. Leginkább az akkumulátor és az eldobható elem ötvözete, mivel azonnal használható, kis önkisüléssel tárolható, környezetkímélõ, újrahasznosítható, szinte minden elemmel üzemelõ készülékhez használható, nagy teljesítményû termék.

Az Eneloop rendkívül alacsony önkisülése miatt a Panasonic ezeket az akkumulátorokat feltöltött állapotban hozza forgalomba, így a hagyományos elemekhez hasonlatosan a boltban megvásárolva azonnal használhatóak. Ugyanakkor nem csak egyszer használható, eldobható termék, hanem egy tölthetõ akkumulátor, akár 2100 alkalommal is újratölthetjük. A többi gyártó akkumulátorával szemben nagy elõnye, hogy alacsony önkisülése miatt feltöltött állapotban tárolható.

A Panasonic Eneloop akkumulátorok minden forgalomban lévõ töltõvel feltölthetõk, de más gyártók töltõjének alkalmazásakor a Panasonic nem vállal felelõsséget. A csepegtetõ töltés az Eneloop akkumulátorok számára káros lehet, kérjük az ilyen töltõket ne alkalmazzák ezekhez a termékekhez! Az ideális választás a töltésre a Panasonic Eneloop gyorstöltõ, amely a technológiához leginkább megfelelõ módon tölti az akkumulátorokat, 100-240 V feszültségtartományban üzemel, így nyugodtan alkalmazható bármely országban.

Tecnikai jellemzők

  • minimum kapacitás: 1900 mAh
  • feszültség: 1.2 V
  • akár 2100 újratöltés
  • használat nélkül 5 év után 70 %-os telítettség

Tengerszem túrafelszerelés és túrabolt webáruház


Deuter hátizsák és Meindl cipő a legjobb áron

Tengerszem Sport 2011. Minden jog fenntartva