Tengerszem - Túrafelszerelés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Banff Hegyifilm Fesztivál – Budapest, Corvin Mozi – 2017. április 4-5-6.

Az év legjobb hegyifilmjei a mozivásznon

Budapest, Corvin Mozi, 2017. április 4-5-6.
 

A Banff Mountain Film and Book Festival a legrangosabb nemzetközi hegyifilm fesztivál, melyet 1976 óta rendeznek meg a kanadai Banff Központ – a világ legnagyobb kultúrális inkubátorának – szervezésében.
A filmek versenyére egyaránt pályáznak amatőr filmesek és napjaink vezető kalandsport-film készítő stúdiói a hegyek világához kapcsolódó legkülönbözőbb témákban: hegymászó-expedíciók izgalmas történetei, adrenalindús kalandok földön, vízen és levegőben; különleges helyszínekre vezető utazások valamint bolygónk utolsó érintetlen vidékeit bemutató történetek. A filmek témája széles, a kiemelkedő emberi teljesítmények, a természet tisztelete valamint a legtöbb filmre jellemző ötletes, újszerű és olykor művészi látásmód azonban összeköti őket.
 
 
Banff belépőtöket megvásárolhatjátok személyesen a Tengerszem túraboltban!
 
Sőt! Banff mozijegyetekhez 20% kedvezményt vehettek igénybe azonnal a jegy vásárlásakor, vagy a filmfesztivál utolsó napjáig, 2016. április 6-ig, egy alkalommal.
 
Ha felszerelést kell beszereznetek mert Banff közösségépítő élmény is és remek alkalmat kínál arra, hogy mindenki ihletet merítsen belőle a következő „nagy kalandhoz”. Inspirálódj! Kezdd nálunk!
 

 

Filmajánlók 2017

Tengerszem túrafelszerelés és túrabolt webáruház


Deuter hátizsák és Meindl cipő a legjobb áron

Tengerszem Sport 2011. Minden jog fenntartva