Tengerszem - Túrafelszerelés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kanken hátizsákok

 

Az egyenes hát a boldog hát! 

 
Fjällräven Kanken. Berlinben mindenki ebben a kimondhatatlan nevű hátizsákban jár, ami kicsit olyan, mint a hátizsákok koptatott farmere, pont ebben van a bája. Figyelem, Budapesten is terjed! A Tengerszem Túrabolt színes kínálatából választhatsz! Különlegessége még, hogy van benne egy kivehető hátszivacs, amit remekül lehet kinti sörözésekkor párnának használni.
 
Az 1970-es évek végén egyre több olyan, hátfájásra panaszkodó gyermekről kezdtek szólni a jelentések, akiknek tüneteit az akkoriban divatos válltáskák okozták. A hátproblémák megelőzése érdekéban a Fjällrävennél Åke Nordin egy olyan könnyű, egyszerű, tartós hátizsákot alkotott meg, amelyben bőven jutott hely az iskolában feltétlenül szükséges eszközöknek.
 
A Kanken még számtalan egyszerű funkcióval rendelkezik. A hátizsák hamarosan elég népszerűvé vált nem csak az iskolások körében. Ahogy egyre többen használtak hátizsákot, úgy a Kanken népszerűsége is nőtt. Ez így van most is, ezért kiváló választás iskolába, kirándulásra és munkába.
 

Tengerszem túrafelszerelés és túrabolt webáruház


Deuter hátizsák és Meindl cipő a legjobb áron

Tengerszem Sport 2011. Minden jog fenntartva