Tengerszem - Túrafelszerelés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

4. Gi Boulder Jam

Boulder falmászó verseny Európa Sport és Egészség Napja keretében a Margitszigeten

A boulder falmászás, a falmászásnak egy olyan ága, ahol a mászók nem használnak kötélbiztosítást, hanem a kis magasságban kialakított mászó utak (3-4 méter) biztonsági segédeszköze egy 20-30cm vastag matrac, ami a fal alatt a leeső versenyzőre vigyáz. Ez egy szabadabb stílus a falmászásban, egy-egy mászó út (boulder) megoldása általában rövidebb ideig tart, mint a hosszabb, kötéllel biztosított változatnál, így a verseny látványa is mozgalmasabb, izgalmasabb.

Ezek a versenyek – talán a sportág viszonylagos ismeretlensége miatt – mostanáig viszonylag zárt rendezvényeken zajlottak, ahol a közönséget csak a sportág művelői alkották. A Gi Fal- és Sportmászó Klub Sportegyesület, több éve rendez boulder versenyeket, és most végre kiemeljük a rendezvényt a titokzatosság homályából.

2014. június 1-én a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendezzük, a 4. Gi Boulder Jam-et, ahol az érdeklődők egész nap követhetik, a különböző kategóriák küzdelmét a felállított mászófalakon. Mivel a verseny Európa Sport- és Egészség Napja keretében zajlik, még több érdekes és izgalmas programra számíthatunk! A verseny fő attrakciója a 21.00-kor kezdődő döntő, ahol a legjobb 6 női- és 6 férfi versenyző méri össze erejét, ügyességét, tudását.

További infó: www.giklub.hu

Tengerszem túrafelszerelés és túrabolt webáruház


Deuter hátizsák és Meindl cipő a legjobb áron

Tengerszem Sport 2011. Minden jog fenntartva